Scaun frizerie cu spatar reglabil

3.150,00 RON 4.500,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU SKU BARBER
Disponibil in 10-20 zile de la comanda

Descriere

Scaunul de frizerie Versace are un design Vintage -Heavy duty  extrem de confortabil, care va atrage privirile de la prima intrare in salon.

Caracteristici:

1.【Stil vintage】-  Stilul vintage unic se potrivește pentru decorul frizeriei și face Barber Shop-ul  mult mai atrăgător. În plus, acest scaun este funcțional și confortabil. Tetiera poate să se tragă  pentru a prelungi scaunul pentru clienții înalți. Cotiera căptușită îmbunătățește experiența din timpul tunsului .

2.【Heavy Duty】-  Prevăzut cu o pompă foarte mare, scaunul rabatabil este mai robust și mai durabil decât unul obișnuit. Baza rotundă cu amprenta mai mare decat una obisnuita , garantează că scaunul menține echilibrul atunci când este înclinat și poate ține inclusiv clientii robusti.

3.【Înclinare】-  Spătarul se înclină până la 135° trăgând mânerul de control. Spătarul poate fi reglat cu ușurință în mai multe poziții de blocare printr-un mecanism de blocare și eliberare cu piston cu gaz. Spătarul scaunului rămâne drept pentru tunderea părului și rămâne înclinat pentru barbierit.

4.【Rotire la 360°】-  Este ușor să rotiți acest scaun de frizerie atunci când tundeti sau cand bărbieriți fața.

DimensiuniȘ
Latime sezut : ext-ext 64cm, int-int 48 CM
Inaltime spatar: 50 cm/ 63 cm cu tetiera
Inaltime min: 56 cm
Inaltime max 68 cm

Culori disponibile :Negru Gold

Pret 3150 lei

Detalii